Kniha je dárek, který můžete otevírat znovu a znovu.

Obzvlášť jedná-li se o knihu, která v sobě obsahuje odvěkou moudrost a hlubokou vnitřní radost. Právě takové knížky se snažíme vydávat i v našem nakladatelství. Jako předvánoční tipy Vám nabízíme několik novinek a oblíbených titulů.

divider

Právě vyšlo...

joga

Jóga a duchovní život

(Nové vydání dlouho vyprodaného titulu)

Jóga jako metoda je známá již tisíce let, dýchá a promlouvá k nám ale stejně tak i dnes. Obzvlášť živě pak tehdy, je-li ztělesněna v osobě osvíceného duchovního Mistra. Sri Chinmoy v této knize nabízí svěží a originální pohled na rozličné aspekty Jógy a duchovního života.

Uvnitř najdete: Co je Jóga? • Jaký je cíl života? • Kdo je připraven pro Jógu? • Zákon karmy a reinkarnace • Úrovně vědomí • Tajemství duchovního míru • Náboženství a duchovnost • Dharma - vnitřní zákon života

Více o titulu >

199 Kč (208 stran, vázaná)
EAN 9788086581675

divider

Předvánoční novinka!

Magnety na lednici

Nejedná se sice o knihu, tyto magnety ale navazují na oblíbené kartičky s aforismy Kapky moudrosti srdce I-V. Krásná drobnost, která potěší a bude přinášet inspiraci každý den.

Více o sérii >

39 Kč/ks
(12 motivů, rozměr 9 x 7 cm, různé EAN, baleno jednotlivě)

Možnost zapůjčení stojanu (na 6 druhů magnetů).



Několik motivů na ukázku...

stojanek
narozeniny pratelstvi predstav-si laska
divider

Dále doporučujeme

sport

Medituj na...
48 obrazových karet

Potřebujete více klidu, radosti, síly, moudrosti nebo lásky? Jen vytáhněte ten správný obraz a chvíli se na něj soustřeďte a meditujte. Jednoduché a praktické kartičky s obrazovými meditacemi, na zadní straně doplněné tematickými texty.
Více o titulu >

179 Kč
(48 + 2 karty formátu 124 x 85 mm v dárkové krabičce)
EAN 9788086581811

NÁŠ TIP:
K tomuto titulu si u nás můžete objednat také samostatné plakáty a bezplatné vzorky kartiček na rozdávání svým zákazníkům. V případě zájmu nás prosím kontaktujte!

divider

Pro povzbuzení…

Kartičky "Kapky moudrosti srdce" s inspirujícími aforismy pro chvíle meditativní, veselé i těžké se staly tak oblíbenými, že vyšly už v pěti sériích s několika dotisky. Jejich úspěšným pokračováním je tematicky zaměřená kolekce...

Nikdy se nevzdávej

Série 55 inspirujících aforismů pro odhodlání, vytrvalost a nezlomnou vůli. Doplněné fotografiemi se sportovní tematikou, osloví ale zdaleka nejen sportovce! Více o titulu >
99 Kč (55 karet v krabičce)
EAN 9788086581767

V případě zájmu o bezplatné vzorky kartiček na rozdávání zdarma nás prosím kontaktujte - možné i v případě, že knihy odebíráte od velkoobchodu Pemic či Euromedia.

zahrada
divider

Jak objednat?

Tituly je možné objednat ve velkoobchodech Pemic a Euromedia
nebo přímo u nakladatelství Madal Bal.

Děkujeme za Váš čas a přejeme mírem naplněný předvánoční čas.

divider